Endret: 26 jun 2017     Opprettet: 11 jun 2017

Angående tap av nøkler til leilighet og postkasser

TAP AV NØKLER TIL LEILIGHET:

Hverken vaktmester eller styret i borettslaget har ekstranøkler til leilighetene. Vi i styret i borettslaget har ikke lov til å gå inn i andres leiligheter uten politi eller brann- og redningsetaten. 

Det er KUN politi og brann- og redningsetaten som har lov til å gå inn i leilighetene. De bryter de seg inn når det er nødvendig.

Har man glemt eller mistet nøklene kan man alternativt kontakte en låsesmed. Det er flere låsesmeder i Oslo som har døgnåpent. Utgifter ved tap av nøkler og hjelp/service må hver enkelt beboer betale for selv.

TAP AV NØKLER TIL POSTKASSE:

Dersom en beboer mister alle nøklene sine, må låsen byttes. Låsbytte bestilles på mail post@stansefabrikken.no, med informasjon om leveringsadresse inkl oppgang, mobil telefonnummer og fakturanavn og adresse . Dersom ikke alle nøklene er borte, kan man ta med nøkkelen sin til for eksempel en Trioving eller Kaba låsesmed, og få laget flere nøkler.
Pris for låsbytte er kr 1.500,- inkl mva og inkluderer kjøring, arbeid, lås og 3 stk nye nøkler til låsen :-) . Montør tar kontakt per telefon for å avtale tidspunkt for låsbytte.

 

Rådet fra oss i styret er at du passer godt på nøklene dine.