18 apr 2020

Korona-tiltak i borettslaget

Situasjonen knyttet til Korona gjør at borettslaget har måttet gjøre noen tiltak. Her er informasjon fra styret om dette.

Renhold:

Renhold utføres som normalt på mandager, men med ekstra fokus på renhold av berøringsflater i oppgangene (dørhåndtak, gelender, ringeklokke osv). Det er i tillegg satt opp ekstra renhold av berøringsflatene i oppgangen på fredager i tiden fremover. 

Driftskontoret: 

Trond og Helge arbeider som normalt. Det er satt maksgrense på 1 person innom driftkontoret om gangen og minst to meters avstand. Betalingsmaskinen desinfiseres etter hver bruk ved kjøp av vaskekort osv. 

Fellesvaskeri:

Det er satt ut såpe og kluter i alle de 13 fellesvaskeriene. Beboere må vaske over alle flater de har tatt på etter bruk slik at det er rent til nestemann kommer. 

Fellesområder:

Styret har observert at noen ikke følger de helsefaglige rådene om smittevern. Dette gjelder blant annet samlinger av mennesker utendørs, og er særlig knyttet til den store lekeplassen i Gunnulvs vei. Rådet for opphold utendørs er maks 5 mennesker sammen og med minst 2 meters avstand mellom. Vi ber alle bidra til å begrense smitte og følge råd fra myndighetene når man er på borettslagets fellesområder (og ellers også, selvfølgelig).

 

Har du innspill eller spørsmål til styret om Korona-tiltak i borettslaget ønsker vi at det sendes til oss på e-post til styret@smalvollskogen-borettslag.no