Endret: 25 apr 2019     Opprettet: 4 mai 2016

Nyheter fra GET (Gjelder Getbox II - kunder)

Getbox II har fått en del mer funksjonalitet. og for å få denne, må du selv bestille fra GET

Informasjon fra GET:

"I Smalvollskogen er det kollektiv Get box Mikro.

Get box II, som foreløpig er den dekoderen som den nye TV opplevelsen er tilgjengelig på, koster kr. 99,- pr måned i leie og kr. 499,- i etableringsgebyr.

Den enkelte kunde som abonnerer på dette vil selv kunne velge om de skal installere ny programvare nå, og det koster ikke noe ekstra ut over det kunden betaler i leie på Get box II.

Pr i dag er er det 169 beboere hos dere som har Get box II. De kan gå til vår hjemmeside (get.no) og trykke bestill. De vil da motta en ny fjernkontroll etter et par dagers postgang. Når fjernkontrollen er mottatt bestiller de ny programvare ved å sende sms med «oppgrader» til 02123.

Get vil mot sommeren gå mer aktivt ut mot hver enkelt kunde med informasjon/markedsføring omkring dette."

Har du utfordringer med at det trådløse nettverket ikke rekker inn i alle rom? Da kan du nå bestille GET-Forsterker til NOK 499, se mer her: https://www.get.no/v3/produkter/bredband/tr%C3%A5dl%C3%B8s-forsterker

Infomasjon fra Styret:

Det er opp til hver beboer om de vil oppgradere til Getbox II for å få tjenesten eller for de som allerede har denne boksen, er det da bare å bestille ny fjernkontroll og oppgradere når fjernkontrollen er mottatt. Styret vil ikke involvere seg i beboernes valg og vi ber om at alle spørsmål rettes til GET.